Преди около две седмици прокуратурата нахлу във Винпром Карнобат. Разследването е

...
Преди около две седмици прокуратурата нахлу във Винпром Карнобат. Разследването е
Коментари Харесай

На барикадата: Работници с кредити хвърлени да бранят завода в Канробат

Преди към две седмици прокуратурата нахлу във  " Винпром Карнобат ". Разследването е за проведена незаконна група, основана за отбягване на заплащане на данъчни отговорности в огромни размери, държане на акцизни артикули без бандерол и пране на пари .

Най-логичното нещо в една демократична и правова страна е да се приключи тази незаконна активност, като се затворят индустриалните мощности на проведената незаконна група. Това се случва от през вчерашния ден, прокуратура и митници запечатват завода.

Всички тези дейности са естественото разследване на нагоре упоменатото обвиняване. Нормалният поданик би трябвало да е удовлетворен, че най-сетне страната влезе в ролята си и се пробва да прекъсне незаконна активност, която ограбва всички българи , посредством не внасянето на налози и още редица противозаконни действия.

Институциите обаче са сложени от през вчерашния ден пред голяма алтернатива. Прекратявайки противозаконната активност, те оставят без прехранване служащите в заводите на упрекнатите в закононарушения алкохолни босове. Позорно обаче е ръководителите на завода, които хвърлят тези служащи като за последно, на барикадата, да бранят завода, водени от невъзможността да изплащат заемите си.

Моралната алтернатива в тази ситуация е голяма, само че в случай че желаеме да има бъдеще в България и тя да е правова и законова страна, незаконната активност би трябвало да се изкоренява непременно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР